lördag, mars 12

SOL OCH MARKNAD


Sun's out, fun's out

Igår visade Östersund upp sig från en av sina allra bästa sidor. Solen stod högt och himla var blå. Det blåste inte ens! Jag och Therese packade på oss ytterkläderna och vandrade in till Stortorget, där Gregoriemarknaden startat dagen innan. Men först stannade vi såklart till lite mitt ute på Storsjön och tog lite bilder på när vi skuttade i snön och så. Jag menar, hur kunde vi låta bli en dag som denna??

Vi hoppade runt, stod på händer och tränade lite på yogaposer. Såntdär man bör göra om man går över isen en solig dag utan att ha bråttom någonstans ni vet. 


Gregoriemarknad

Väl inne i stan vandrade vi runt på marknaden. Provade hattar, smakade på nästan allt som fanns att smaka på (ett stånd sålde fruktansvärt god havtornsmarmelad, om nom nom), värmde oss vid ett elden vid ett stånd som sålde kolbullar, åt kolbullar. Vi mötte upp Lovisa, kikade runt lite mera, hamnade vid ett stånd som sålde hur mycket olika teer som helst. Trodde jag hade dött och hamnat i te-himlen hehe. Vi kom därifrån allihopa med varsin påse goji- och- havtornste var. Fint så. 

När kylan började ta över strosade vi in mot gågatan istället och kikade (och värmde upp oss) i lite butiker. Det var ett alldeles fantastiskt sätt att spendera en solig fredagsförmiddag på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar